Škoda

Škoda

Auto ključ Škoda Octavia 2000-2004

Autoključ sa daljinskom komandom za model Škoda Octavia 1

Auto ključ Škoda Octavia, Superb 2005-2009

Autoključ sa daljinskom komandom za modele Škoda Octavia, Superb 2005-2009

škoda

Auto ključ Škoda Fabia, Roomster, Superb

Fabia 2000-2010
Roomster 2006-2010
Superb 2002-2008

Volkswagen

Auto ključ Škoda Octavia 2009-2012

Autoključ sa UDS sistemom za model Octavia 2009-2012

Auto ključ Škoda Fabia, Octavia, Rapid

Fabia 2012-
Octavia 2012-2020
Rapid 2015-2020
Autoključ sa MQB sistemom

Auto ključ Škoda Superb, Qodiaq

Superb, Qodiaq 2015-2018

Izrada auto ključeva

IZRADA I KODIRANJE AUTOKLJUČA JE DUPLO JEFTINIJE ukoliko pravite rezervni ključ (imate jedan ključ koji pokreće motor vozila). Ukoliko izgubite ključ a nemate rezervni, imamo rešenje za sve tipove autoključeva, sa daljincem, bez daljinca, keyless ključeve, kartice, smart ključeve.

Za neke modele vozila moguće je uraditi kloniranje transpondera auto ključa. Recimo imate ključ sa elektronikom i daljincem a hoćete običan auto ključ da imate u rezervi koji je jeftiniji od auto ključa sa elektronikom.

Neki ključevi se jednostavno kopiraju sa čipa postojećeg ključa na čip novog ključa, pa za izradu takvog ključa nije potrebna prisutnost vozila. Za izradu drugih potrebna je razna dijagnostička oprema za spajanje na vozilo, koja omogućuje prijavljivanje novog ključa na to vozilo. U ovom slučaju potrebna je prisutnost vozila. U nekim slučajevima potrebno je izvaditi određeni modul iz vozila, iz njegove memorije (Eeprom) pročitati podatke te na temelju toga stvoriti podatke za čip novog ključa, za što je takođe potrebna prisutnost vozila.

Ključ izrađen po šifri je potpuno nov ključ. Kopiranjem istrošenog ključa se dobija loš ključ kao i onaj po kojem je napravljen. Samo ključ izrađen po fabričkim merama je dobar ključ.

Ključeve izrađujemo i na osnovu brave.

Auto ključeve radimo isključivo VLASNIKU auta.

Sinkronizacija i programiranje auto ključeva

Često se kod nepažljive promene baterija ili nakon dužeg nekorištenja pa čak i preteranog stiskanja tastera van dometa daljinskog upravljača, dešava da daljinac prestane raditi jer je izgubio sinkronizaciju sa prijemnikom u automobilu. U tom slučaju potrebno je uraditi određeni postupak na automobilu da bi se daljiinski upravljač doveo u funkcionalno stanje. Za to je kod nekih modela potrebna i dijagnostička oprema.

Ovde možete videti uputstvo za neke marke i modele automobila a za ostalo stojimo na raspolaganju.