Usluge

Izrada i kopiranje ključeva i rfid tagova

Izrađujemo ključeve za sve vrste cilindara, obične i sa rupicama (tačkasti ključevi).Izrađujemo ključeve po bravi. Prepravljamo nov cilindar na stari ključ. 

Izrada cilindara na isti ključ ili promena šifre cilindra. Sve u cilju da se nosi što manji broj ključeva sa sobom.

Kopiranje RFID tagova, kod nas možete iskopirati tag u formi privezka. 

usluge

Auto program

Vršimo narezivanje i kodiranje ključeva za sve vrste putničkih i teretnih vozila, kamiona i motocikala. Ključevi se prave kloniranjem originalnog, pojedini konekcijom na vozilo (mora biti vozilo prisutno). Zamena školjke ključa, gumica, baterija i mikro prekidača.

car key

Auto daljinci

Izrada, kodiranje i programiranje originalnih, aftermarket i univerzalnih auto daljinaca .

usluge

Popravka kontakt brave i auto brava

Ukoliko imate problem sa paljenjem automobila, blokirala kontakt brava ili otključavanjem istog, možda postoji razlog da nas posetite. Ukoliko niste u mogućnosti, vršimo servis i popravku brava na terenu – pomoć na putu…

usluge

Otvaranje automobila

Zaključali ste slučajno automobil, a ključ je ostao u vozilu? Pozovite nas, otvaramo sve vrste automobila.

usluge

Časovničarske usluge

Popravke, zamena baterija, narukvica, kaiševa i ostale usluge.

clock, time, watch

Oštrenje noževa

Kvalitetno i povoljno oštrenje na hladno bez ikakvog zagrevanja sečiva. Oštrenje vršimo pod precizno vođenim uglom, bilo od fabrike određen ugao ili po vašoj želji. Granulacija kamena 220, 1000 i na kraju honovanje na koži sa pastom 3 microna. Rezultat je izuzetno oštro i dugotrajno sečivo.

Oštrenje noževa na vodom hlađenom tocilu

Izrada auto ključeva

IZRADA I KODIRANJE AUTOKLJUČA JE DUPLO JEFTINIJE ukoliko pravite rezervni ključ (imate jedan ključ koji pokreće motor vozila). Ukoliko izgubite ključ a nemate rezervni, imamo rešenje za sve tipove autoključeva, sa daljincem, bez daljinca, keyless ključeve, kartice, smart ključeve.

Za neke modele vozila moguće je uraditi kloniranje transpondera auto ključa. Recimo imate ključ sa elektronikom i daljincem a hoćete običan auto ključ da imate u rezervi koji je jeftiniji od auto ključa sa elektronikom.

Neki ključevi se jednostavno kopiraju sa čipa postojećeg ključa na čip novog ključa, pa za izradu takvog ključa nije potrebna prisutnost vozila. Za izradu drugih potrebna je razna dijagnostička oprema za spajanje na vozilo, koja omogućuje prijavljivanje novog ključa na to vozilo. U ovom slučaju potrebna je prisutnost vozila. U nekim slučajevima potrebno je izvaditi određeni modul iz vozila, iz njegove memorije (Eeprom) pročitati podatke te na temelju toga stvoriti podatke za čip novog ključa, za što je takođe potrebna prisutnost vozila.

Ključ izrađen po šifri je potpuno nov ključ. Kopiranjem istrošenog ključa se dobija loš ključ kao i onaj po kojem je napravljen. Samo ključ izrađen po fabričkim merama je dobar ključ.

Ključeve izrađujemo i na osnovu brave.

Auto ključeve radimo isključivo VLASNIKU auta.

Sinkronizacija i programiranje auto ključeva

Često se kod nepažljive promene baterija ili nakon dužeg nekorištenja pa čak i preteranog stiskanja tastera van dometa daljinskog upravljača, dešava da daljinac prestane raditi jer je izgubio sinkronizaciju sa prijemnikom u automobilu. U tom slučaju potrebno je uraditi određeni postupak na automobilu da bi se daljiinski upravljač doveo u funkcionalno stanje. Za to je kod nekih modela potrebna i dijagnostička oprema.

Ovde možete videti uputstvo za neke marke i modele automobila a za ostalo stojimo na raspolaganju.